2019. december 07., szombat
Ambrus

Egyéb

Jobban megéri online vásárolni az autópálya matricát

Az autópálya matrica online vásárlásának számos előnye van: elektronikus formában értesítést kaphatunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, ezzel is minimalizálva a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét. Az e-matricát kinyomtatni nem szükséges, áttekinthetjük korábbi vásárlásainkat, továbbá elektronikus számlát is kérhetünk. Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalását is kérhetik.

A gyors és kényelmes vásárláson felül a matrica mellé az www.e-autopalyamatrica.hu oldalon az üzemeltető Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. és az AIG Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes balesetbiztosítás jár, míg a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. a díjmentes jogi segítségnyújtásról gondoskodik. A biztosítás díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik.


Az e-matrica mellé igényelhető balesetbiztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik. Az eddig tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden második autós él a balesetbiztosítás és a jogi segítségnyújtás igénybe vételével, díjmentesen gondoskodva a biztonságáról.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.