EUR: 331,66 Ft
CHF: 303,32 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Justin Bieberré csúfították a szépséges Emma Watsont

Rémisztő lett az a játék baba, ami eredetileg a Szépség és a szörnyetegben Belle-t alakító Emma Watsonról mintázott a Disney.

A várva várt kasszasiker helyett most a botrány miatt szűkölhetnek a baba gyártói, ugyanis a vásárlók teljesen kiakadtak az elfuserált játék miatt. A baba feje a test méreteihez viszonyítva hatalmas, az arcán lévő szeplők valamilyen bőrbetegségre hasonlítanak, dús szemöldöke és riadt tekintete pedig a rajongók szerint inkább Justin Bieberre hasonlít.

Emma Watson - Belle baba /Fotó: Profimedia

Emma Watson – Belle baba /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.