2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

Késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok szakaszon

Felsővezeték-szakadás miatt 20-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vasúti szakaszon – közölte a Mávinform hétfő hajnalban az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint hétfőn hajnalban megsérült a felsővezeték Tápiógyörgye és Újszász állomás között. A helyreállítás idejére mindkét vágányt lezárták, ezért Tápiószele és Újszász között vonatpótló buszok közlekednek. Az átszállások miatt a Budapest-Újszász-Szolnok szakaszon utazóknak 20-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A helyreállítást várhatóan a délelőtti órákban fejezik be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.