EUR: 330,36 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Extra

Kettesben! Ezzel a nővel fotózkodott Hajdú Péter

Azt biztos nem lehet mondani, hogy Hajdú Péter nincs humoránál. Miközben keményen megy az adok-kapok Sarka Katával, azért arra is figyel a műsorvezető, hogy szórakoztassa rajongót, no és persze önmagát is.

Igazán nem lehet mondani a tévésről, hogy ne lenne tisztában azzal, hogy bármit is tesz, a sajtó figyel. Feltehetőleg pont ezért is osztotta meg közösségi oldalán ezt a képet, amihez csak annyit írt, „Mi ketten”.


És bár a gyönyörű hölgy igazán jól mutat Hajdú Péter oldalán, az biztos, ebből nem lesz kapcsolat.

A Frizbi műsorvezetője ugyanis Londonban járt, ahol betért a Madame Tussauds viaszpanoptikumba is. Bizonyára jó pár fotót készített magáról, amint a hírességek mellett pózolt, érthető, hogy az Angelina Jolie-val készült képet mutatta meg profiloldalán.


A tévés posztját alig pár óra alatt több mint ezren lájkolták, de azért jó pár ember úgy gondolja, Hajdú Péter csak úgy tesz, mintha boldog lenne, de a szemeiből nem az sugárzik.

Sarka Kata és Hajdú Péter fél évvel ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy véget ér a házasságuk. Bár az elején hangoztatták, hogy megpróbálnak békésen elválni, az elmúlt időben többször nyilatkoztak úgy, hogy az a másik félnek nagyon nem tetszett.

 

Kapcsolódó Cikkek