EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,64 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Külföld

Kiengedték a börtönből Charles Mansont

Súlyos betegsége miatt elhagyhatta a börtönt Charles Manson. A 82 éves tömeggyilkos életfogytiglani börtönbüntetését tölti a Corcoran állami börtönben, de a minap egy kaliforniai kórházba kellett szállítani.

Egyelőre nem adtak ki hivatalos információkat az állapotáról, de a tmz.com értesülései szerint gyomorproblémái vannak. Mint ismeretes, Mansont 1971-ben tartóztatták le és ítélték halálra több, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért. 1976-ban halálbüntetését törölték, legkorábban 2027-ben szabadulhat, feltételesen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kincset találtak a földbe rejtve

  Kincset találtak a földbe rejtve

  Fémdetektorral segített barátja elveszett jegygyűrűjét meglelni egy férfi Észak Írországban, azonban egy egészen másfajta kincsre bukkantak keresés közben.

 • Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Néhány nappal titkos észak-macedóniai útja után Soros György fia részt vesz a Párizsi Békefórumon is – vette észre a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

  Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

   Egy 17 éves michigani fiún hajtották végre a világ valószínűleg első olyan dupla tüdőtranszplantációját, amelyre azért volt szükség, mert a páciens tüdeje helyrehozhatatlanul károsodott az elektromos cigaretta vagy más hasonló eszközök párájának ki- és belégzésétől.

 • 10 ezer migráns akart idén Magyarországra jutni

  10 ezer migráns akart idén Magyarországra jutni

  Intenzíven növekszik az illegális bevándorlók száma Magyarország határainál, a tiltott határátlépést megkísérlők száma az idén már meghaladta a tízezret – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Bakondi György az M1-en.