EUR: 329,46 Ft
CHF: 300,85 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra

Kikosarazta Lajsz Andrást fiatal alkalmazottja

Lajsz András felesége Facebook-oldalán minden szennyest kiteregetett, és állítja, férje szeretőt tartott, méghozzá fiatal alkalmazottjával szűrte össze a levet. A koktélkirály a Lokálnak megvallotta: a fiatal hölgy iránt lángra lobbant ugyan, de semmi nem történt köztük.

Ha két ember között meginog a bizalom, megindul a nyomozgatás, egy idő után minden gyanússá válik. Lajsz András, az ország első számú mixere sms-ekkel bukott le. Ez azonban a mixer szerint csak egyetlen dolgot bizonyít, hogy van egy hölgy, akire számíthat.


– Két szívinfarktusom között váltak el az útjaink a feleségemmel ezelőtt fél évvel. Otthagytam a házunkat, az autónkat, s albérletbe költöztem. Akkor egyetlen emberre számíthattam, aki patikába rohangált. Természetesen a szívembe zártam, sőt talán meg is próbáltam volna meghódítani, de ő minden alkalommal leszerelt – vallott az 59 éves mixer a nálánál 40 évvel fiatalabb hölggyel való kapcsolatáról, amit felvállal és büszke rá, de azt visszautasítja, hogy a szeretője lenne. Igaz, mint hozzátette: talán még büszke is volna rá, de a hölgyre nézve ez kellemetlen volna, ezért belement a sajtóban való üzengetésbe, annak ellenére, hogy minden porcikája viszolyog tőle.

– Sajnos a feleségem már korábban is nagyon féltékeny volt, az azonban, amit most tett, véleményem szerint igaztalan, túlzó és rosszindulatú  volt, legalább két gyermekünkre tekintettel kellett volna  lennie – zárta a beszélgetést Lajsz.


A mixer felesége azonban – akit lapzártánkig hiába próbáltunk elérni – a dolgot egy teljesen más aspektusból látja. Közösségi oldalán tett megjegyzéseiben sajátos munkaadói–munkavállalói kapcsolatról írt. További kommentjei nem alkalmasak közlésre, de nem válogatta meg a szavait.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!