EUR: 323,16 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Belföld

Kokainos gázoló: még ma is élhetne a zuglói bácsi

Még ma is élhetne az a zuglói bácsi, akit T. Klára novemberben, állítólag drogos állapotban halálra gázolt. Mint azt a Lokál megírta, az idős férfi már csaknem átért az úttest túloldalra, amikor a kölcsönbe kapott Audival érkező nő elütötte.

A gyorsteszt eredménye alapján a nő kokaint fogyaszthatott. Akárcsak áprilisban, amikor vezetés közben annyira elbódult, hogy félreállt az autójával. Járókelők bukkantak rá, rendőrt, mentőt hívtak hozzá. A kórházi vizeletminta vizsgálata alapján akkor is kokaint fogyasztott, amit a hosszadalmas szakértői vizsgálat csak később, már a novemberi tragédia után erősített meg. Ezért nem vehették el addig a jogosítványát, T. Klára pedig szabadon furikázhatott.


T. Klára a múlt hét szombatján azonban kétmillió forint óvadék ellenében immár másodszor is szabadlábra került. Ennek azonban nem örülhetett túl sokáig, hisz a Fővárosi Törvényszék másodfokon szerdán 30 napra ismét előzetesbe helyezte.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

Lapunk megtudta, a gázoló nő továbbra is azzal védekezik: nem vette észre, hogy elütött egy embert. Ez érdekes állítás, figyelembe véve, hogy az autó bal oldali sárvédője csúnyán összetört. Amikor a gázolás után a nő egy szépségszalonból kilépve észrevette, hogy a törött Audit épp a rendőrök vizsgálják, ahelyett, hogy megkérdezte volna, mi történt, felszállt az első villamosra és a 84 éves Józsefhez, vagyis Joe bácsihoz sietett, az ő zuglói lakásán vették aztán őrizetbe a rendőrök. T. Klára most is nála lakott, ő fizette ki a kétmillió forintot, hogy a nő szabadlábon védekezhessen.


– Nem vagyok Klárika nagypapája. Mondjuk úgy, a szponzora vagyok, hiszen anyagilag támogatom őt – magyarázta korábban a Lokálnak különös kapcsolatát a nővel Joe bácsi.

Nem fizet a biztosító

Az összetört Audi – ami nem T. Kláráé, hanem Joe bácsié – egyelőre a rendőrség telephelyén várja a vizsgálat végét.

– Volt cascóm, abban reménykedem, a biztosító majd kifizeti a kárt és abból megjavíttatjuk a kocsit – mondta bizakodva a Lokálnak Joe bácsi. Optimizmusa azonban nagymértékben csökkent, amikor kiderült: ha T. Klára valóban bedrogozva vezetett, a biztosító egy fillért sem fizet.

Kapcsolódó Cikkek