EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Kórházba került Benke Laci bácsi

Kórházba került tegnap Benke Laci bácsi. A 68 éves többszörös világbajnok mesterszakács nem érezte jól magát, ezért orvoshoz ment, aki a vizsgálatok után nem engedte haza. Laci bácsi lapunkon keresztül szeretne mindenkit megnyugtatni: meg fog gyógyulni.

A képen Benke László szakács

Benke Laci bácsi /Fotó: DFP

– Ezt most nem hiányzott, nagyon nehezen viselem, hogy baj van az egészségemmel – mondta a Lokál megkeresésére tegnap a 68 éves Laci bácsi. A többszörös világbajnok mesterszakács a napokban rosszul érezte magát, ezért orvoshoz fordult.


– Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam. Problémák merültek fel a vesémmel is, és sajnos más baj is van, amiről nem szeretnék beszélni. Sok vizsgálat vár még rám, és újfajta gyógyszert is kapok majd, mert a régit most elvették. Különböző kezeléseken megyek át, és azt tanácsolták, hogy pihenjek sokat, mert nyugalomra van szükségem. Hamarosan infúziót is kapok, de úgy tűnik, hogy hála istennek nem kell műteni. Az viszont már most biztos, hogy két hétig még mindenképpen a kórházban maradok. Be kell vallanom, hogy most eléggé „összeestem” lelkileg, mert nagyon nem számítottam erre. De bízom benne hogy minden jól alakul majd – magyarázta Laci bácsi, aki a Lokálon keresztül üzent azoknak is, akik aggódnak érte.

– Szeretnék mindenkit megnyugtatni! Bár tényleg sokkoltak a hírek, de hiszek abban, hogy meg fogok gyógyulni, ezért ne aggódjanak értem – tette hozzá a mesterszakács, akinek most az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen az egészségével.


Schobert Norbi megvédte

Az utóbbi hetekben több lap is írt Laci bácsiról annak kapcsán, hogy sokan támadták, amiért nem főz korszerűen. Fördős Zé gasztroblogger korábban azt mondta, hogy a „vegetás besameles ámokfutás rettenetes irány”. Schobert Norbi azonban megvédte a közösségi oldalán.

– Húsz éve ismerem. Szerény, kedves, humoros ember, akinek már nagyon meggyengítette egészségét a kor. Az idő elment felette, a trend változik. Ha 35 év múlva Széll Tamással is ezt teszik majd, remélem, érte is kiáll valaki, mert lehet, hogy akkor az instant libamáj lesz a menő. Ki tudja? Miért kell egy idős, jó embernek fájdalmat okozni? Gyalázni? A 70-es évek autói is nevetségesek a mai önvezető csodákhoz képest, és mégis a 74-es Zsigám áll legközelebb a szívemhez. Amit vele tesztek, az tisztességtelen és undorító.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.