EUR: 326,13 Ft
CHF: 289,06 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Belföld

Körúti robbantás: Megtelt a vérellátó a rendőrök vérével

Mint arról már többször beszámoltunk, kollégáik, barátaik január 17-én 18 órára szerveznek jótékonysági koncertet a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrök javára. A fiatal járőr, Laci édesanyja szerint azonban az összefogás már jóval korábban kezdődött.

Teréz körúti robbantás - Gyertyagyújtás a Honvédkórház– Fontos leszögeznem, hogy ez a koncert számunkra nem a befolyt összegről szól, hanem arról, hogy mi mindent tapasztaltunk ezekben a nehéz hónapokban – kezdte a Lokálnak Ágnes. – Sosem felejtem el, amikor a robbantást követő nap és utána minden egyes nap bejöttek a kollégák látogatni és mosollyal, egy-egy kedves szóval mellettünk álltak. Annyian jöttek be a kórházba, hogy az már-már az itt dolgozók munkáját akadályozta, ám ők türelmesen és profin állták az ostromot. Azt sem lehet feledni, hogy a mentősök, akik ott voltak a Teréz körúton, bejöttek megnézni, hogy vannak a sérültek. A szörnyű estét követően annyian jöttek vért adni, hogy megtelt a vérellátó hűtője – tette hozzá Laci édesanyja, aki a rendőri vezetőknek is kimondhatatlanul hálás, hogy lehetővé tették, hogy ő és Szabina édesanyja is folyamatosan a gyerekeik mellett lehessenek.


– Volt olyan, hogy az utcán az engem kísérő rendőrt megállította egy idős bácsi, hogy aggódva a sérültekről érdeklődjön, de a kórházban ismeretlenek is kérdeztek, érdeklődtek, biztattak. A saját munkatársaink pedig hetekig elvégezték a munkánkat, hogy mi a gyerekeink mellett lehessünk – emlékezett vissza meghatódva Ágnes. – Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik az eddigi segítséget megadták a gyógyuláshoz!

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa jövőt választ

  Európa jövőt választ

  Május 26-án rendezik Magyarországon az európai parlamenti választást, amelynek tétje, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, vagy megőrzi keresztény gyökereit.

 • Továbbra is imád minket Hollywood

  Továbbra is imád minket Hollywood

  Magyarország népszerűsége a hollywoodi filmprodukciók tekintetében továbbra is töretlen –  derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből.

 • Az erzsébetvárosi zengerájok titkai

  Az erzsébetvárosi zengerájok titkai

  Budapest belvárosában nem csak napjainkban, hanem már az 1860 – as években is pezsgő-nyüzsgő élet zajlott. A mai romkocsmák elődei, a zengerájok, dalcsarnokok és mulatók mellett egy-egy házban a borbélytól kezdve a házasságközvetítőn át,egészen a mészárszékig, minden megtalálható volt.