EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Kucsera elárulta pikáns titkát

Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában pikáns szextitkairól vallott a világbajnok kajakos. A csinos műsorvezető arról faggatta vendégeit, bújtak-e már egyszerre több emberrel ágyba. Kucsera Gábor kendőzetlen őszinteséggel vallott ifjú, bohó éveiről, amikor is a legnagyobb nőfaló hírében állt.

– Nem nagy sztori, edzőtábor, ott zajlanak a dolgok. Ez régen volt, 10-15 évvel ezelőtt. Hárman voltunk, de volt durvább is, de azt inkább hagyjuk – osztotta meg intim titkait a kajakos, aki 2012-ben újra megtalálta a boldogságot egykori kedvese, Tápai Szabina mellett. Szakításuk, majd békülésük után nem sokkal el is vette feleségül a csinos kézilabdást, aki azóta egy kisfiúval, Benivel ajándékozta meg a ma már tisztes családapaként élő egykori szívtiprót.

Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.