EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb XVI.kerület

Kultúra napja – egész hétvégén

16ker_kulturaJanuár 21. a magyar kultúra napja. A Corvin Művelődési Ház ennek kapcsán minden korosztály számára érdekes és izgalmas programokat kínál.

Útjára indítják például a LIKÖR-t, azaz a Ligeti Irodalmi Kört, amelynek legfőbb célja, hogy teret adjon az irodalmi életnek a Kertvárosban.

A program keretében előadásokkal, könyvbemutatókkal és interaktív foglalkozásokkal – könyvkötés, kalligráfia, miniatúrafestés – várják az érdeklődőket. Mint megtudtuk, az olvasók felajánlásának köszönhetően a Ligeti Könyveskuckóba gyakran míves, szép kötetek érkeznek. A rendezvénysorozat ideje alatt a szervezők kiállítják és megmutatják a legszebb köteteket, sőt most bárki bejárhatja és megismerheti a Ligeti Könyveskuckót. Az is kiderülhet mindenki számára, hogy nagy íróink hogy szerették a feketét, hiszen január 20–22. között a Pótszékás Kávéházban megkóstolhatják nagy tollforgatóink kedvenc kávéit.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.