2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Luxusjachton pihen az MSZP egykori pénztárnoka

Az MSZP egykori pénztárnokának és meghatározó alakjának, Puch Lászlónak és családjának közel száz millió forintos luxusjachtja van Horvátországban. A 444.hu írta meg a direkt36 által nyilvánosságra hozott hírt.

Puch László és családja – becslések szerint akár 80 millió forintot is érő – luxusjachtja Horvátország egy turisták által is igen kedvelt kikötőjében horgonyoz. A Valery II nevű hajó 2004-ben készült, 13 méter hosszú és 7 méter széles, négy darab kétszemélyes kabinnal és négy külön fürdőszobával van felszerelve.


Az MSZP erős emberének felesége és felnőttkorú gyerekei a többségi tulajdonosai a jachtnak, több családi cégen keresztül, de a politikus előtte is használta, és a korábbi tulajdonosai is hozzá kötődő emberek voltak.

Puch a Direkt36-nak megerősítette az információkat, és közölte, hogy a luxusjachtot évek óta rendszeresen használja.

VALERY II luxusjacht hajó Puch László - 03

VALERY II luxusjacht hajó Puch László - 01

Kapcsolódó Cikkek

  • Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat – mondta Hegedűs Csaba, a Prodiák Iskolaszövetkezet operatív igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Negyvenhét évig a Bábolna Bio végezte a fővárosban a patkányirtást, ám a legutóbbi közbeszerzési eljárást egy kisebb cégekből álló konzorcium nyerte el. A Bábolna a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, amely azonban az eljárás lezárultáig engedélyezte a szerződéskötést az új szereplővel, különben veszélyesen elszaporodhatnának a rágcsálók – írja szombati számában a Magyar Idők.