2018. február 20., kedd
Aladár, Álmos

Sport

Második meccsüket is megnyerték Babosék

Babos Tímea – oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával – már a legjobb 16 között van női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a magyar, orosz duó a második fordulóban is győzött.

A kettős két sima játszmában verte szombaton a német Tatjana Maria és a francia Pauline Parmentier alkotta párost, a sikerhez 66 percre volt szükségük Baboséknak. A 3. fordulóban, ahol a tét már a nyolc közé kerülés, az Australian Openen két éve győztes Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová amerikai, cseh duóval találkoznak.


“Nagyon boldog vagyok, ma jól ment a játék! Nyilván a következő mérkőzés nagyon nehéz lesz az itteni 2015-ös bajnok ellen. De készen állunk a kihívásra!” – nyilatkozta a magyar teniszező honlapján, a babostimea.hu oldalon.

Eredmény (a viadal honlapjáról):

női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért):

——————————————-

Babos, Pavljucsenkova (magyar, orosz)-Maria, Parmentier (német, francia) 6:4, 6:2

Kapcsolódó Cikkek

 • Már történelme van a Chelsea és a Barca párharcának

  Már történelme van a Chelsea és a Barca párharcának

  Slágermeccsel kezdi meg a szereplést az FC Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. A katalán sztárcsapat a Chelsea otthonában lép pályára. Az angol együttes az utolsó top csapat, amely ellen Lionel Messi még egyszer sem tudott betalálni, így vélhetően ez külön motivációt jelent majd az argentin klasszis számára.

 • Túl nagy terhet cipelnek a Liu testvérek

  Túl nagy terhet cipelnek a Liu testvérek

  Ólomsúlyként nehezedik a Liu testvérekre az esélyesség. Legalábbis édesanyjuk szerint nem bírták azt a nyomást, amit a MOB rájuk helyezett azzal, hogy majd negyven év után újra lesz magyar érem a téli játékokon.

 • Iniesta: Enrique megállná a helyét Londonban

  Iniesta: Enrique megállná a helyét Londonban

  Holnap este a Chelsea otthonában lép pályára az FC Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A párharc tétje nem csak az, hogy melyik csapat jut tovább, hanem, hogy Antonio Conte maradhat-e a londoni csapat kispadján.