EUR: 331,71 Ft
CHF: 303,54 Ft
2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Máté Péterrel gyógyít hasfájást Péter Szabó Szilvi

Száznyolcvan fokos fordulatot vett Péter Szabó Szilvi élete kislánya, Emma születése óta. A bájos énekesnő a Czeizel Intézet által javasolt, csecsemőknek ajánlott szűrővizsgálatok közben mesélt arról, miben változtatta meg leginkább az életét Emma.

– A kislányomnak köszönhetem, hogy ma már sokkal türelmesebb vagyok. Ez volt Emma első tanítása, de biztos vagyok benne, hogy lesz más is, amit számomra tartogat. Az első perctől nagyon egymásra hangolódtunk, már kitapasztaltam, mikor miért sír, és általában arra is mindig van bevált módszer, hogy mivel tudom megnyugtatni. Hasfájás esetén például különösen jó gyógyír néhány Máté Péter-sláger, azt pedig rendkívül szereti, ha teli torokból énekelek neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.