2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Megdöbbentő átalakulás: Koreában showt csináltak a plasztikázásból

Amikor azt hisszük, hogy az ázsiai kereskedelmi televíziók már nem tudnak újat mutatni a beteg vetélkedők után, akkor mindig jön valami pihent PR-os, aki képernyőre erőlteti legújabb ötletét.

Egy koreai csatorna jópofa, nézőszámnövelő húzásnak gondolta, ha „csúnya” embereket mutat be műsorában, majd néhány hét elteltével visszahívja őket, hogy megmutassa a világnak, milyen gyönyörű címlaparcot készítettek a plasztika sebészek a vállalkozókedvű szereplőkből. Lehet, hogy ez csak nálunk veri ki a biztosítékot, ám az már biztos, hogy Dél-Koreában hatalmas sikernek örvend a produkció.


Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Péntek este az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását a korábban továbbjutott 12 produkció, akik közül a december 20-ai döntőbe a zsűri  juttatja tovább a legjobb négy produkciót.

  • Rekordot döntött A Dal 2020

    Rekordot döntött A Dal 2020

    A magyar könnyűzene letette a voksát, minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására. A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy a műsor készítői jó döntést hoztak azzal, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar dalokat, tehetségeket, értékteremtő produkciókat támogatják.