2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Megdöbbentő fotó terjed Vonáról és feleségéről

Vona Gábor megfogadta tanácsadói útmutatását, így teljes gőzerővel beindította cukiságkampányát.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke feleségével, Vona-Szabó Krisztinával magukra zárta az egyik illemhely ajtaját, majd beindult a kampánygépezet. A tükör előtt, tinik módjára, csücsörítve szefizik a pár. A fotó annyira jól sikerült, hogy a helyszín beazonosítását segítő WC is teljes egészében jól látható. – írja a Ripost.


Vona Gábor WC szelfi

Vona Gábor és párja, Vona-Szabó Krisztina

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.