2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Megélhetési zsidónak nevezte Köves Slomót a Jobbik alelnöke

A 888.hu tegnap interjút készített Köves Slomóval, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőjével, erre kapta fel a fejét a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László, aki megélhetési zsidónak nevezte a rabbit.

A Jobbik alelnöke a Facebook oldalán kelt ki magából az interjú végén szereplő vicc alapján azt állítja: a rabbi leleplezi saját magát, hiszen ugyanazt állítja, amit ő mondott egy január 14-i műsorban, miszerint Köves Slomó egy “megélhetési zsidó”.


A Jobbik mostanában botrányoktól hangos, forrnak az indulatok a párt körül. A szikrát Vona Gábor hanukai köszöntője pattintotta ki, aminek hatására több alapszervezeti tagnál elszakadt a cérna. Olaj volt a tűzre a Jobbik elnökének minapi televíziós szereplése. Vona az RTL Klubon azt mondta: nem tiltaná be Magyarországon a mecsetek építését. A pártelnököt már saját hívei is gyalázzák.

Kapcsolódó Cikkek

  • Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat – mondta Hegedűs Csaba, a Prodiák Iskolaszövetkezet operatív igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Negyvenhét évig a Bábolna Bio végezte a fővárosban a patkányirtást, ám a legutóbbi közbeszerzési eljárást egy kisebb cégekből álló konzorcium nyerte el. A Bábolna a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, amely azonban az eljárás lezárultáig engedélyezte a szerződéskötést az új szereplővel, különben veszélyesen elszaporodhatnának a rágcsálók – írja szombati számában a Magyar Idők.