EUR: 324,11 Ft
CHF: 280,97 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Meghalt a Halló, halló! sorozat főszereplője

Meghalt Gorden Kaye brit színész, a BBC Halló, halló! című vígjátéksorozatának főszereplője – jelentette be hétfőn a brit közszolgálati csatorna.

A színész hétfőn reggel hunyt el, 75 éves volt.

A második világháború idején, a német megszállás alatt álló Franciaországban játszódó, nagy sikerű BBC-sorozatban Kaye René Artois francia kávéház tulajdonost alakította. Kaye a sorozat mind a 84 epizódjában és annak színpadi változatában is szerepelt.

Az angliai Huddersfieldben született Gorden Kaye egy sor televíziós, illetve és rádiósorozatban szerepelt, és egy kisebb szerep erejéig feltűnt Terry Gilliam Brazil című 1985-ös mozifilmjében is.

Legutóbbi tv-s szereplése 2007-ben volt, amikor a Halló, halló! szereplőgárdájának több tagja újra összeállt egy rész erejéig.

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.