EUR: 326,02 Ft
CHF: 280,88 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Meghalt a Lambada című világsláger előadója, Loalwa Braz Vieira

Hatvanhárom éves korában meghalt a Lambada című világsláger előadója, a Koama együttes énekese.

Loalwa Braz Vieira elszenesedett holttestére csütörtökön bukkantak rá egy kiégett autóban, Rio de Janeiro közelében, egy Saquarema nevű településen, nem messze az énekesnő lakásától – közölte a rendőrség. Noha a körülmények egyelőre nem ismertek, a hatóságok bűncselekményre gyanakodnak.

Loalwa Braz Vieira 1989-ben a Koama együttes énekeseként vált világszerte ismertté. Lambada című számuk sok országban hetekig állt a slágerlisták élén. Az olyan stílusokat, mint a cumbia és a merengue, ötvöző szám, amely a Los Kjarkas nevű bolíviai zenekar Llorando se fue (Sírva távozott) című dalának feldolgozása, világszerte hódított a diszkókban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Előkerült David Bowie első demófelvétele

  Előkerült David Bowie első demófelvétele

  Egy öreg kenyereskosárból előkerült David Bowie első demófelvétele, amelyen a 16 éves zenész első együttesével egy kis londoni stúdióban rögzített magnószalagon énekel.

 • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

  Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

  Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

 • Virág, az izmos bomba nő

  Virág, az izmos bomba nő

  Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.