EUR: 328,83 Ft
CHF: 299,29 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Megkezdődött a Sarka–Hajdú háború!

A Frizbi műsorvezetője határozottabb, mint valaha, és fél év huzavona után beadta a válókeresetet a bíróságon. Úgy érzi, felesége nem volt partner abban, hogy béküljenek, míg Sarka Kata szerint a showman a házasságukat is pénzzel akarta megmenteni. Úgy tűnik, békés válásról nem nagyon lesz szó…

Pár hete még úgy gondolták, válásra és újrakezdésre is van esélyük, az új év azonban pontot tett a sztárpár házasságára. Sarka Kata a nyáron elköltözött a showmannel közös otthonukból, de idáig mindketten úgy nyilatkoztak, hogy a külön töltött idő alatt is próbálják menteni a menthetőt. Mára egyértelművé vált, hogy ez nem sikerült, egyre több csipkelődő megjegyzéssel üzennek egymásnak a sajtón keresztül. Péter szerint azonban mindez nem rajta múlt.
– Én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy kibéküljünk, Kata pedig minden tőle telhetőt megtett, hogy ez ne sikerüljön! Többször leültünk és megbeszéltük, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat, de nem sikerült, és ennek nem én vagyok az oka. Szerettem volna, ha a gyerekeink nem csonka családban nőnek fel, és küzdöttem, hogy egy család maradjunk. Itt volt fél év rá, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, és ha tényleg szeretjük egymást, és mindketten úgy érezzük, hogy a család a legfontosabb, akkor igenis rendeljünk alá ennek mindent. Nem így lett, de az én lelkiismeretem tiszta – fakadt ki a Lokálnak Hajdú Péter, akinek egész egyszerűen elege lett ebből a se veled, se nélküled helyzetből.
Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

– Ennek a csikicsuki állapotnak nincs értelme, tovább kell lépni. Nagyon-nagyon sajnálom, őrült nehéz az elválás, nem beszélve arról, mennyire hiányoznak a gyerekeim, hogy nem láthatom őket minden este és minden reggel, de túl rövid az élet ehhez a boldogtalansághoz, és tudomásul vettem, hogy tovább kell lépni – eszmélt fel a producer a fél éve húzódó kálváriából, de leszögezte: ez nem azt jelenti, hogy új szerelmet talált.
– Hallottam az állítólagos egyetemista barátnőmről. Nos, az igazság az, hogy nekem nincs barátnőm, de abszolút nyitott vagyok, nyitott szemmel járok, mert úgy gondolom, Katával nekünk már máshol kell keresnünk a boldogságot – öntött tiszta vizet a pohárba a műsorvezető, akinek a felesége egészen másképp látja a dolgokat.
A Lokál megkereste Sarka Katát, aki egyáltalán nem ért egyet férjével, sőt, a showman kijelentéseinek szöges ellentétét gondolja.
Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor


– Peti egyik állítása sem igaz. Én igenis vártam, és egyáltalán nem zárkóztam el a béküléstől, de ő gyakorlatilag semmit sem tett. Vártam, hogy bizonyítson, hogy minden más lesz, hogy megváltoznak a dolgok. Vártam az odafigyelést, a törődést. Az, hogy az ember  kap száz szál rózsát, egy márkás táskát vagy egy luxusutazást, nem azt jelenti, hogy a másik mindent megtesz érte. Én nem ezt vártam, egész másról kellett volna szólnia a dolognak. Arról, amit pénzért nem lehet megvenni – mondta csalódottan a kétgyerekes anyuka, akinek a férje boldogságkereséséhez is volt egy-két keresetlen szava.
– Sok sikert kívánok neki, hogy más oldalán találja meg a boldogságot. Sőt, tudom is, hogy már sikerült neki. Úgyhogy rendben is van minden úgy, ahogy alakult – zárta keserédes szavakkal a beszélgetést Kata.

Kapcsolódó Cikkek

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.

  • Exatlonnal erősít a TV2

    Exatlonnal erősít a TV2

    Január elsején visszatér a TV2 sikerműsora, az Exatlon Hungary! Új helyszínen, nehezebben pályákon új szereplőkkel indul az extrém sportreality, aminek idén két győztese is lesz.