2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Meglepetést ígér Robbie Williams – Fotó!

Magyar rajongóinak üzent a Facebookon Robbie Williams. Az angol popsztár idén augusztusban látogat hazánkba, egy nagyszabású koncertet ad a Groupama Arénában. A sokat sejtetető üzenet szerint valami speciális meglepetésre készülhetnek a hazai rajongók.

– Ez nagyon különleges lesz, Budapest. Találkozunk augusztusban a The Heavy Entertainment Show Touron! – osztotta meg Robbie.

facebook/robbiewilliams

facebook/robbiewilliams

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.