2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Extra

Megmutatta cuki babáját Katherine Heigl – Fotó!

Katherine Heigl és férje, Josh Kelley a színésznő Instagram-oldalán mutatták meg januárban született kisbabájukat, Joshua Bishop Kelley Jr.-t, akinek érkezésével öt főre bővült a család, hiszen a párnak már van két örökbe fogadott gyereke, a hétéves Naleigh és a négyéves Adalaide.

Katherine-ék nem is reménykedtek saját gyerekben, így a színésznő várandóssága számukra volt a legnagyobb meglepetés, de repestek az örömhír hallatán – tudta meg a People magazin. A Grace Klinika sztárja azt sem bánja, hogy egy időre nem áll kamera elé, hiszen, nem úgy, mint első két gyermekénél, most bizony ki kell hevernie a szülést, és az altatás-szoptatás rejtelmeiben is jó időre el fog veszni.

Katherine Heigl: @joshbkelley and I are beyond thrilled to finally share the arrival of our little man Joshua Bishop Kelley Jr born December 20th, weighing in at 7 pounds 15 ounces. We are all happy, healthy and beyond grateful! For more pics and the exclusive story check out @people magazine (out Friday) who I must profusely thank for helping us to announce our happy news in a beautiful, honest and loving way! I also want to give a big hearty loving shoutout to my bestie @cheyenneellis for the gorgeous photos including this one! And one more GIANT thank you to all of you for your wonderful words of support, love and all those beautiful well wishes! As always I am incredibly grateful to have such wonderful fans!,, Image: 313010912, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Credit line: Profimedia, Face To Face A

Címkék

Kapcsolódó Cikkek