EUR: 313,29 Ft
CHF: 272,21 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

49 évesen lett édesanya a sztár írónő – Fotó!

Tegnap délután életet adott első gyermekének a 49 éves Fejős Éva írónő, a kislány a Linda Zsófia nevet kapta. A család nem is lehetne boldogabb.

fejos eva baba

Fejős Éva és kisbabája, Linda Zsófia fotó: Facebook

Fejős Éva a Lokál Extra hetilapban árulta el először, hogy hamarosan kislánya születik. Az írónő tegnap programozott császárral hozta világra gyönyörű kislányát, Linda Zsófiát.


– Vannak, akik azt mondhatják, hogy ehhez én már öreg vagyok. Annyiban egyet kell értenem velük, hogy valóban nem a legideálisabb korban vagyok az első babához, de az igazsághoz tartozik, hogy nem halogattam a gyerekvállalást, egyszerűen így alakult. Ha egy férfinak születik idősebb korban gyermeke, azt könnyebben elfogadják. A társadalom szigorúbb a nőkkel. Ugyanakkor naponta hívnak fel a barátnőim, írnak az olvasóim azzal kapcsolatban, hogy mennyi erőt adok nekik. És nem csak azt, reményt is! Sokkal több nő szeretne a negyvenes éveiben babát, mint azt bárki gondolná – mesélte korábban Éva, aki azt sem titkolta, hogy kapott meddőségi kezelést.

– Éveken át jártam mindenféle vizsgálatra, kaptam meddőségi kezelést, laparoszkópos műtéteim is voltak. Örültem volna, ha korábban jön a baba, de sejtettem, hogy nekem ilyen hosszú utam lesz – mesélte az Újra veled, Sydneyben című könyv írója. Fejős Éva korábban elárulta, hogy kislánya a Linda Zsófia nevet kapja majd, mivel édesanyja már jó ideje Zsófinak hívja a gyermeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.