EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

49 évesen lett édesanya a sztár írónő – Fotó!

Tegnap délután életet adott első gyermekének a 49 éves Fejős Éva írónő, a kislány a Linda Zsófia nevet kapta. A család nem is lehetne boldogabb.

fejos eva baba

Fejős Éva és kisbabája, Linda Zsófia fotó: Facebook

Fejős Éva a Lokál Extra hetilapban árulta el először, hogy hamarosan kislánya születik. Az írónő tegnap programozott császárral hozta világra gyönyörű kislányát, Linda Zsófiát.


– Vannak, akik azt mondhatják, hogy ehhez én már öreg vagyok. Annyiban egyet kell értenem velük, hogy valóban nem a legideálisabb korban vagyok az első babához, de az igazsághoz tartozik, hogy nem halogattam a gyerekvállalást, egyszerűen így alakult. Ha egy férfinak születik idősebb korban gyermeke, azt könnyebben elfogadják. A társadalom szigorúbb a nőkkel. Ugyanakkor naponta hívnak fel a barátnőim, írnak az olvasóim azzal kapcsolatban, hogy mennyi erőt adok nekik. És nem csak azt, reményt is! Sokkal több nő szeretne a negyvenes éveiben babát, mint azt bárki gondolná – mesélte korábban Éva, aki azt sem titkolta, hogy kapott meddőségi kezelést.

– Éveken át jártam mindenféle vizsgálatra, kaptam meddőségi kezelést, laparoszkópos műtéteim is voltak. Örültem volna, ha korábban jön a baba, de sejtettem, hogy nekem ilyen hosszú utam lesz – mesélte az Újra veled, Sydneyben című könyv írója. Fejős Éva korábban elárulta, hogy kislánya a Linda Zsófia nevet kapja majd, mivel édesanyja már jó ideje Zsófinak hívja a gyermeket.

Kapcsolódó Cikkek