2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Melania Trump a legszexibb first lady – Fotók!

Holnap elnöki esküt tesz Donald Trump, akit természetesen elkísér a szertartásra dögös felesége, Melania Trump is.


Az Egyesült Államok 45. elnöke mindig is szerette a csinos nőket, a szlovén származású Melania a harmadik felesége. Az asszony korábban modellkedett, de az üzleti életben is érvényesülni szeretett volna. A szexi first lady a második nem amerikai születésű elnökfeleségként vonul majd be a történelembe, az első John Quincy Adams angol felesége, Louisa Adams volt az 1820-as években. Melania elnökfeleségként szeretne olyan lenni, amilyen Betty Ford vagy Jackie Kennedy volt.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.