2019. december 14., szombat
Szilárda

Belföld

Mit titkol a Jobbik?

Miközben a Fidesz nemzeti konzultációjáról szinte percről-percre közöltek adatokat, addig a párt saját kérdőívéről mélyen hallgatnak a Jobbikosok.

November vége óta dolgozza föl a Jobbik az általa indított úgynevezett valódi nemzeti konzultáció kérdőíveit, de részleteket most sem akartak elárulni – írja az Origo. A konzultációról hónapok óta nem lehet tudni semmit, miközben amikor a Fidesz indított hasonló akciót, akkor gyakorlatilag hétről hétre közölték, hány kérdőív érkezett vissza. Korábban az adatvédelmi hatóság is vizsgálta a Jobbik akcióját.


A lap szerette volna megtudni, hogy a Jobbik által kérdőívekből hányat küldtek vissza, a párt sajtóosztálya későbbre ígért választ.

A kérdőívek feldolgozása folyamatban van, a feldolgozást követően tájékoztatjuk a sajtó munkatársait – közölték az Origo munkatársával. Azt szerettük volna megtudni, hogy mennyi kérdőív érkezett vissza november 30-ig, mi lett a konzultáció pontos végeredménye, és hogy mennyibe került a teljes akció.

Ezzel kapcsolatban az utolsó hír november 11-én jelent meg, a párt azóta teljes némaságba borult az akcióval kapcsolatban – olvasható a portálon. Pedig korábban mind Vona Gábor pártelnök, mind a többi képviselő nagyon fontosnak nevezte az egész konzultációt.

Kapcsolódó Cikkek