EUR: 331,66 Ft
CHF: 303,30 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Egyéb Debrecen

Művészeti galéria gyermekeknek

Az ország első gyerekeknek, családoknak szóló művészeti galériája 150 óvodás csoportot fogad a Small World Művészeti Galériában jótékonysági program keretében.

A közel 4000 gyerkőc tavaly december és idén február között díjtalanul lehet részese a különleges élménynek Debrecenben, ahol 420 négyzetméternyi tartalmas kikapcsolódás várja őket az interaktív, szórakoztató és egyben oktatási célú ismeretanyagot is tartalmazó kiállításon. Mint ahogy már megszokott, mindenütt, ahol gyermekek, rászorulók, tanulók, fiatalok vagy családok segítéséről, kiszolgálásáról van szó, jelen van, tesz, segít és intézkedik a város alpolgármestere, Széles Diána. Itt is ő a fővédnök.


Széles Diána alpolgármester is beszállt a játékba

Széles Diána alpolgármester is beszállt a játékba

 

Szabad játék vagy játékos képességfejlesztés? – teszik fel a kérdést a szakemberek. A válasz: természetesen mindkettő.  Gyorsuló világunkban sokasodnak a feladatok, egyre kevesebb idő jut a gyermekkel való foglalkozásra. Pedig kezdettől fogva szüksége lenne a közös együttlétekre, beszélgetésekre, véleménycserékre, a közös játékra. Ez az egyedülálló kiállítás és játékhely mindehhez ragyogó kezdeményezés. A Small World a közösen eltöltött, tartalmas együttléteknek kíván teret adni a család valamennyi tagja számára: vitrinekben csodák, óriási Playmobil-figurák, játszóház, beltéri golf, Playmobil-mozi. Hát kell még valami?

Kapcsolódó Cikkek