EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Nekiestek az állatvédők Katalinnak

Kellemetlen helyzetbe hozta magát Vilmos herceg felesége, aki teveszőr kucsmát húzott a fejére, és úgy jelent meg a nyilvánosság előtt.

Az állatvédők azonnal fellázadtak, de gyorsan kiderítették a sapka tervezőjétől, hogy természetes halált halt állat szőréből készült. De a jelenség akkor is veszélyes, hiszen Katalin hercegné a világ egyik első számú divatikonja, és milliók követik őt az öltözködésben, ami oda vezethet, hogy óriási igény lesz a szőrmekucsmára, de nem mindenki tudja majd ellenőrizni, hogy tényleg elpusztult állat szőréből készült-e a megvásárolt darab.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.