EUR: 331,66 Ft
CHF: 303,32 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

Nem jár a 47-es, a 49-es, az 56A és a 61-es villamos

Baleset miatt egy-egy szakaszon nem közlekedik a 47-es, a 49-es, az 56A és a 61-es villamos – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán kedden, nem sokkal dél előtt.

Az 56A és a 61-es villamos Hűvösvölgy és a Szent János Kórház között nem közlekedik, helyette pótlóbusz jár Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között.

A 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között nem jár. A kimaradó szakaszon a 2-es, a 3-as és a 4-es metrót, valamint a 9-es, a 15-ös és a 115-ös autóbuszt ajánlja a BKK.

Kapcsolódó Cikkek

  • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.

  • EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

    EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

    Átlátható működési modellt,  kristálytiszta,  kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat  teremt a kulturális törvény a színházak fenntartásában – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.