EUR: 329,72 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Nagykanizsa

Nótaszóval köszöntötték az új évet

Újévei koncertet adott a Tüttő János Nótaklub a Kanizsa Centrumban. Nótákkal, andalgókkal, hazafias dalokkal köszöntötték 2017-et.

A rendhagyó helyszínen megtartott fellépésnek többéves hagyománya van, ezért az előadásra ezúttal is sokan ellátogattak. Az érdeklődők nagy része rendszeresen figyelemmel kíséri a dalkör fellépéseit, a nótaszerető közönséget nem is volt nehéz megénekeltetnie a Tüttő János Nótaklubnak. Ahogy mondani szokták: zengett a ház.

A nótaklub a közönséget is megénekeltette (Fotó: Gergely Szilád)

A nótaklub a közönséget is megénekeltette (Fotó: Gergely Szilád)

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.