EUR: 330,83 Ft
CHF: 302,86 Ft
2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Belföld

Ő rabolt késsel iPhone-t a Nyugatinál! Fotó!

Mint ahogy a Lokál arról korábban beszámolt, komoly rendőrségi akció zajlott ma délelőtt a Nyugati téren. A VI. kerületi helyszínre legalább féltucat rendőrautó – köztük civil járművek is – és legalább 15 rendőr érkezett ki. Lapunk arról értesült, hogy valamivel 11 óra előtt egy piros kabátot viselő férfi hat darab iPhone készüléket rabolt egy ottani boltból. Könnyen kiszámítható, hogy az okozott kár akár milliós is lehet. Úgy tudjuk, hogy az elkövető késsel fenyegette meg az üzlet alkalmazottját.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget, arra voltunk kíváncsiak, hogy pontosan milyen bejelentés érkezett hozzájuk. Választ nem kaptunk, időközben viszont elkészült a hivatalos közlemény is, amely megerősítette a Lokál információit. A rendőrség azt írja, hogy a kamerafelvételeken látható férfi egy Teréz körúti mobiltelefon-üzletben követte el a bűncselekményt 10 óra 30 perckor. – Késsel hadonászott és arra kényszerítette az eladót, hogy a pultra tett táskájába mobiltelefonokat tegyen. Miután ez megtörtént, elmenekült a helyszínről – olvasható a közleményben.


Az elkövető piros kabátban volt (Fotó: Rendőrség)

Az elkövető piros kabátban volt (Fotó: Rendőrség)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított nyomozást felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt. A hatóság azt kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számon. Természetesen a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok is tárcsázhatók.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bakondi: Nő a migrációs nyomás

    Bakondi: Nő a migrációs nyomás

    A horvát határrendészet erősödése miatt egyre több migráns indul vissza Szerbia, majd Magyarország, sőt Románia felé – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a közmédiának nyilatkozva kedden a boszniai Bihacon, azt követően, hogy a bosnyák-horvát határra látogatott.