EUR: 328,74 Ft
CHF: 299,29 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Olivia Wilde visszanyerte bombázó alakját – Fotók!

A gyönyörű kétgyermekes színésznő, Olivia Wilde a napokban posztolt közösségi oldalára egy olyan fotót, amin jól látszik, máris elkezdett dolgozni korábbi extra szexi alakjának visszanyerésén.

Paradicsompiros arcát Olivia azért mutatta meg, hogy mindenki lássa, ő sem tökéletes génekkel született. A színésznő október közepén adott életet kislányának Daisy Josephine-nek. Wilde-nak és vőlegényének, Jason Sudeikisnek a kicsi már a második gyermeke, van egy két éves kisfiuk is, Otis. A pár már két éve jegyben jár, az esküvőt azonban a gyerekek érkezése miatt eddig nem tartották meg, így az is lehet, hogy a hirtelen jött edzés a már kitűzött dátum miatt lett sürgős.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.

  • Exatlonnal erősít a TV2

    Exatlonnal erősít a TV2

    Január elsején visszatér a TV2 sikerműsora, az Exatlon Hungary! Új helyszínen, nehezebben pályákon új szereplőkkel indul az extrém sportreality, aminek idén két győztese is lesz.