EUR: 330,80 Ft
CHF: 301,78 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

Őrizetben három fegyőr a Kozma utcai rab halála miatt

Őrizetbe vettek három fegyőrt a Kozma utcai börtönben meghalt rab ügyében. Társtettesként elkövetett, halált okozó testi sértés és hivatalos eljárásban, csoportosan elkövetett bántalmazás miatt hallgatta ki gyanúsítottként, majd vette őket őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség még hétfőn.

Novemberben meghalt egy rab a Kozma utcai börtönben. A PestiSrácok információi szerint az ügyben három börtönőrt vettek őrizetbe.

kozma utcai börtön-google térkép

– A haláleset után hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt indított nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség. Nagy Andrea, a főügyészség szóvivője a portállal közölte, hogy hétfőn az ügyészség több helyszínen is házkutatást tartott, majd a büntetés-végrehajtási intézet dolgozói közül három személyt társtettesként elkövetett, halált okozó testi sértés bűntettének, valamint hivatalos eljárásban csoportosan elkövetett bántalmazás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.