EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb XVII.kerület

Összefogtak a helyiekért

Meleg ruhákat gyűjtöttek egészen a múlt hét végéig a Városháza melletti gyűjtőponton, ahonnan a rászorulók szabadon elvihették a kihűlés ellen nagy szolgálatot tevő ruhadarabokat.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a civil kezdeményezésre és Riz Levente polgármester támogatásával indult megmozdulás csatlakozott az országszerte indult ruhafogas-akcióhoz, hogy segítsen a rákosmenti rászorulókon. Adakozni továbbra is lehet, a Rákosmenti Adományház Egyesület várja a felajánlásokat, péntekenként pedig a Ferihegyi út 36. szám alatt osztják az adományokat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.