EUR: 313,29 Ft
CHF: 272,21 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb XVII.kerület

Összefogtak a helyiekért

Meleg ruhákat gyűjtöttek egészen a múlt hét végéig a Városháza melletti gyűjtőponton, ahonnan a rászorulók szabadon elvihették a kihűlés ellen nagy szolgálatot tevő ruhadarabokat.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a civil kezdeményezésre és Riz Levente polgármester támogatásával indult megmozdulás csatlakozott az országszerte indult ruhafogas-akcióhoz, hogy segítsen a rákosmenti rászorulókon. Adakozni továbbra is lehet, a Rákosmenti Adományház Egyesület várja a felajánlásokat, péntekenként pedig a Ferihegyi út 36. szám alatt osztják az adományokat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.