2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Extra

Paris Jackson: Én vagyok Michael Jackson vér szerinti gyermeke!

Michael Jackson lánya, Paris egy interjúban elmondta, hogy “többször kísérelt meg öngyilkosságot”, feketének tekinti magát, és meg van győződve róla, hogy ő apja vér szerinti gyermeke.

A 18 esztendős modell, Paris Jackson a Rolling Stone magazinnak adott hosszú és sok témát érintő interjújában beszélt az életéről. Elárulta, hogy depresszióval és drogfüggőséggel is küzdött, és többször kísérelt meg öngyilkosságot. A testén több heg is maradt, és ötven tetoválása van. Legutóbbi kísérlete 15 évesen történt, ezt követően egy terápiás programon is részt vett. Azt is elmondta, hogy 14 éves korában, egy számára “teljesen ismeretlen” ember szexuálisan zaklatta.


A lap keddi számában megjelent interjúban apja 2009-ben bekövetkezett halálát is érintette. Mint mondta, a kezelőorvosát, Conrad Murrayt tartja felelősnek a haláláért, akit el is ítéltek gondatlanságból elkövetett emberölésért, mert felügyelet nélkül hagyta, miután bekötötte neki a műtéti érzéstelenítőt, hogy aludni tudjon.

Paris Jackson állítása szerint “minden jel arra mutat”, hogy apját valahogy meggyilkolták.

A sztár lánya az ellenkező híreszteléseket cáfolva kijelentette, hogy Michael Jackson a vér szerinti apja, és ő is afroamerikainak tekinti magát. Mint mondta, azok, akik jól ismerték az apját, őt látják benne.

“Rám mutatott az ujjával, és azt mondta nekem: te is fekete vagy, légy büszke a gyökereidre” – mesélte Paris, és hozzáfűzte: “ő az apám, miért hazudott volna?”.

Anyjával, Debbie Rowe egykori ápolónővel nincs sok kapcsolata, mondta. Rowe az édesanyja Parison kívül a fivérének, Prince-nek is. Féltestvére, Blanket viszont béranyától született.

Kapcsolódó Cikkek