EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Pasipéntek – Duci srácból lett szívtipró Sam – Fotók!

Britney Spears nemrég vállalta fel nyilvánosan a kigyúrt testű modellt, Sam Asgharit. A közelmúltban az énekesnő osztotta meg az Instagramján, hogy együtt töltötték a szilvesztert, és az ismerősök szerint igazán közel kerültek egymáshoz.

Britney azonban azt nyilatkozta a Jonathan Ross Show-ban, hogy rengeteg pasit tart „játékban” egyszerre, és egyáltalán nem keres komoly kapcsolatot, csak kalandot. Samet egyébként saját videóklipje forgatásán ismerte meg. Nem csoda, hogy a modell nagyon népszerű a hölgyek körében, már csak akaratereje miatt is: az egykor duci srácból ugyanis tökéletes testű Adonisz lett.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.