EUR: 328,83 Ft
CHF: 299,29 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Pasipéntek: Szexi szuperhős lehetne Német Ádám – Fotó!

A két méter magas Német Ádám karizmatikus külsejét látva nemcsak hazánkban, hanem Amerikában is sokan megfordulnak utána az utcán. Nem mindennapi látvány, így nem csoda, hogy összesúgnak a háta mögött.


– 2013-ban a Magyarországon forgatott Hercules című amerikai alkotás volt az első film, amelyben szerepeltem statisztaként. Én lettem a király testőrségének vezetője. Később sorra kaptam a reklám- és kisebb filmszerepeket. Nagyon megszerettem ezt a szakmát, ezért tudtam, hogy Los Angelesbe kell mennem – magyarázta Ádám, aki november óta kint él és szeretne Hollywoodban érvényesülni.
– Napi szinten kapom meg, hogy úgy nézek ki, mint Thor, vagy hogy szuperhősfilmben kellene szerepelnem. Remélem, sikerül is!


Kapcsolódó Cikkek

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.

  • Exatlonnal erősít a TV2

    Exatlonnal erősít a TV2

    Január elsején visszatér a TV2 sikerműsora, az Exatlon Hungary! Új helyszínen, nehezebben pályákon új szereplőkkel indul az extrém sportreality, aminek idén két győztese is lesz.