EUR: 329,45 Ft
CHF: 301,19 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Pécs

Pécsről írt a világhírű divatlap

A Magyarországra érkező külföldieknek ajánlja Pécset a Vogue magazin. A több országban megjelenő divatlap kitér Pécs sokszínű nemzeti kultúrájára, az itt élő kisebbségek békés egymás mellett élésére.

A cikkíró említést tesz az EKF-év kapcsán végrehajtott fejlesztésekről, a Zsolnay Kulturális Negyed létrehozásáról, közterek és parkok megújulásáról, majd egy rövid történelmi áttekintés után a székesegyházról, a Csontváry Múzeumról. De érdekességképpen több helyi éttermet is megnevez, csakúgy, mint a pálinkakóstolást.

A Vogue szerint Pécs sokszínű kultúráját látni kell

A Vogue szerint Pécs sokszínű kultúráját látni kell fotó:PKK

TUDTA? A Vogue egy pécsi divattervezőre is felfigyelt. A januári magazinba bekerült ugyanis egy helyi divattervező munkája. A lap Cserkúthy Hannának és tehetséges pécsi csapatának 2016-os őszi/téli kollekcióját mutatja be.

Ez a Pécsett tervezett ruha is szerepel a januári Vogue Magazinban

Ez a Pécsett tervezett ruha is szerepel a januári Vogue Magazinban

Kapcsolódó Cikkek

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.