EUR: 329,47 Ft
CHF: 299,25 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb XX.kerület

Polgármesteri ígéretet kaptunk a kátyúzásra

Hetek óta hatalmas kráter okoz kellemetlen meglepetést a sötétben a pesterzsébeti Téglagyár téren. Egyszerűen eltűntek a macskakövek az úttestről, ami az esti órákban szinte észrevehetetlen, azaz könnyen defektet, balesetet okozhat.

Miután több olvasónk felhívta rá a figyelmet, a problémát továbbítottuk a XX. kerületi önkormányzat illetékesei felé. Maga a polgármester válaszolt írásban, úgy fogalmazott, a 2017-es költségvetés elfogadását és a fagyok elmúltát követően soron kívül végzik el a kátyúk javítását, de addig is táblák kihelyezésével hívják fel a figyelmet a balesetveszélyre.

20170118_144622

A busz elkerüli a kátyús szakaszt

20170118_144649

A sarkon van a legnagyobb gödör, kanyarodásnál szinte lehetetlen kikerülni, főleg, ha az utca végéig parkolnak az autók

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.