EUR: 330,77 Ft
CHF: 301,77 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Eger

Réka életkedve magával ragadó

Milliók köszönhetik kitartásukat, egészségüket, karcsúsodásukat és életmódváltásukat Rubint Rékának és Schobert Norbertnek, akik különleges edzési módszereikkel, ételeikkel és nem utolsósorban példaként állítható családi életükkel adnak erőt, energiát azoknak, akikből már kicsit kiveszni látszott az élet, annak szeretete, vagy csak egyszerűen egészségesen akarnak élni, étkezni.

Városunkhoz, Egerhez kedves, romantikus történet fűzi Rékát, akinek szülei Andornaktályán építkeztek annak idején, ez az Egerrel szinte összeépült település jelentette az arany közepet a nagyszülők lakhelyei között (Réka anyai nagyszülei Kazincbarcikán, édesapja családja pedig a Jászságban, Pusztamonostoron élt).


– Egy jász fiú találkozott egy borsodi lánnyal, úgy gondolták, hogy a körző hegyét középen leszúrva, Eger és környéke lesz az, ahol megtalálják boldogulásukat kettejük családja, addigi élete között. Pici gyerek voltam, amikor elkezdtünk Andornaktályán építkezni, de nagyon sok időt töltöttünk Egerben is, már nézegették a szüleim, hogy melyik iskolába írassanak – meséli vidáman Réka, miközben újabb egri látogatására készül.

Végül a ház felépült, de az élet mégis úgy hozta, hogy maradtak a Jászságban, az andornaki házat pedig eladták


– Így aztán nem lettem andornaktályai lakos, de Egerben volt és van a mai napig egy számomra igen kedves cukrászda, ahová a nagyszüleimhez menet átutazóban mindig be kellett térni, és a legfinomabb fagylaltokat ott ettem gyermekkoromban – emlékszik a kezdetekre Rubint Réka.

Alakreform edzés Rékával, ezrek követik

Alakreform edzés Rékával, ezrek követik

 

Az egészség és a mozgás koronázatlan hazai királynője követői kérésének eleget téve látogat városunkba, elhozva ezzel azt az élettel teli szemléletet, melynek köszönhetően Egerben is rengetegen választják egészségük védelmét, és megannyi motivált, fitt hölgy, gyermek és férfi mozog együtt alakreformtáborain Rékával. Január végén egyébként városunkban is részt vehetnek az egyik hotelben Rubint Réka kétnapos egészségturnéján.

Schobert Norbi és Rubint Réka Fotó: Mészáros Diána

Schobert Norbi és Rubint Réka
Fotó: Mészáros Diána

Nemcsak az egészség, az emberi kapcsolatok formálója is a háromgyermekes édesanya.

– Évente egy-két alkalommal biztosan jövök Egerbe, hiszen rengetegen hívnak, így most az év első belföldi táborát itt rendezzük. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a táborokba immár nem csupán mozogni jönnek a követőim, hanem az egymással való szorosabb kapcsolatok ápolása miatt is. Barátságok alakultak ki az évek alatt, összejárnak születésnapokra a velem mozgók. Most volt egy 180 fős szilveszteri alakreformbuli is, ahol a vendégek nyolcvan százaléka az edzések, táborok alkalmával ismerkedett meg egymással – büszkélkedik szép eredményeivel Réka.

Még hozzáteszi: ezek nagyon nagy dolgok, hiszen a mai világban őszinte emberi kapcsolatokat igen nehéz kialakítani, ezért rendkívüli eredmény, hogy az általa létrehozott közösséggel mindez sikerül.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.