2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Nem tisztázott, mi lesz a Hajdú-Sarka vagyon sorsa

Élő házassági szerződésük miatt a producer teljesen biztos benne, hogy anyagiakon nem fognak civakodni feleségével, míg Sarka Kata csak remélni tudja, hogy ez tényleg így lesz. Ugyanis elmondása szerint a mai közös vagyonukról bizony egy betűt sem tartalmaz a dokumentum.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Tegnap írtunk arról, hogy Hajdú Péter beadta a válókeresetet, mondván, ő mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de neje nem értékelte az erőfeszítéseit. Sarka Kata szerint viszont ő várta hiába, hogy kapcsolatuk pozitív irányba mozduljon, és újra egy család lehessenek. Mi több, Péter azóta új párra is talált Kata szerint, és az egykori szerelmesek között mára szinte tapintható a feszültség. Ennek ellenére a Frizbi műsorvezetője hiszi, hogy békés válás elé néznek.


– A pletykákkal ellentétben igenis van élő házassági szerződésünk, amely a vagyonmegosztásunkról rendelkezik, és amit már be is kértem az ügyvédemtől, tehát ennek fényében fogunk elválni. Minden fehéren-feketén le van írva. Nem gondolom, hogy bármilyen probléma felmerülne. Lelkileg nyilván nehéz lesz, de anyagilag egyáltalán nem – szögezte le Hajdú, akinek felesége kicsit borúsabban látja az előttük álló osztozkodást.

– Bár ilyen egyszerű lenne! Peti nyilván tudja, hogy a házassági szerződésünk nem tartalmaz semmit a mai vagyontárgyaink közül. Amikor az a dokumentum készült, nekünk még nem volt sem családi házunk, sem a mostani cégeink, sem a szépségverseny. A szerződésben Peti akkori lakása, az autóink és a régi cégeink vannak, amiből mára már semmi sincs meg, mert eladtuk. De adja az ég, hogy úgy legyen, ahogy ő mondja, és ne legyen vita az anyagiakon – mondta a Lokálnak az üzletasszony, aki ezzel előrevetítette, hogy bizony mégsem lesz ez olyan egyszerű ez a válás.


Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.