2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Sarka Kata: Peti bevallotta, barátnője van

Teljesen elhidegült egymástól az egykori álompár. Sarka Kata a Lokálnak elárulta, egyáltalán nem kommunikálnak a férjével, Hajdú Péterrel, amit a modell egyáltalán nem bán, sőt szeretné, ha ez a „semmilyen” kapcsolatuk állandósulna.

Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

Bár az első válóperes tárgyalásukon sem a showman, sem Kata nem jelent meg, és mindenki békülést remélt, a  következőt aligha fogja bármelyik fél is kihagyni, ugyanis időközben olyannyira eltávolodtak egymástól, hogy egyáltalán nem kommunikálnak, és mára mindketten biztosak benne, hogy külön utakon folytatják az életüket. Először Kata kezdeményezte a válást, az év elején pedig a műsorvezető határozta el magát és adta be a válókeresetet.


– Petivel a viszonyunkat úgy jellemezném, semmilyen, egyáltalán nem beszélünk. De nincs bajom ezzel a helyzettel, sőt nem szeretnék jobb viszonyban lenni vele. Ez a semmilyen kapcsolat tökéletesen megfelel nekem. A gyerekek körül mindent én intézek, de természetesen ha ír egy SMS-t, bármikor jöhet hozzájuk, láthatja őket – mondta a Lokálnak Kata, aki lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy férje máris egy másik nő mellett vigasztalódik.

– Nem hallomásból tudom, nem találgatok, azért állítom ilyen biztosan, hogy Petinek barátnője van, mert nekem elmondta. De nincs ezzel semmi baj, sok boldogságot kívánok neki! – mondta a kétgyermekes anyuka, akinek kijelentése előtt értetlenül áll a Frizbi műsorvezetője.


– Nem tudom, miért állít ilyeneket Kata, ha lesz komoly kapcsolatom, szólni fogok. Egyébként pedig nem foglalkozom vele, miket mond. Sok boldogságot neki, és kívánom hogy találja meg az igazit! – hangzik a producer kissé éles kritikája.

A sztárpár döntése véglegesnek tűnik, és bár némi irónia azért kihallatszik az egymásnak üzent jókívánságaikból, nagyon úgy fest, hogy a házasságuk végére mindketten pontot tettek, már csak a hivatalos kötelék tartja össze őket. Amiben szintén eltér a véleményük: amíg Péter úgy tartja, válásuk a házassági szerződésük miatt pofonegyszerű lesz, addig Kata sötét felhőket lát gyülekezni az osztozkodás körül, hiszen a közösen szerzett vagyonról a modellből lett üzletasszony szerint egy betűt sem tartalmaz a dokumentum.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.