2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Schobert Norbi: Kórházba juttattátok Laci Bácsit!

Schobert Norbi meglátogatta a kórházban Benke Laci bácsit. A fitneszguru teljesen kiakadt a közösségi oldalán, amiért támadták az elismert szakácsot, akiről megrázó fotót is készített.

„Büszkék lehettek! Kórházba juttattátok Laci Bácsit! (az első képem Róla, ahol nem mosolyog). „ – kezdte közösségi oldalán Schobert Norbert.


benke laci bacsi norbi facebook

Benke Laci bácsi a héten került kórházba fotó: Schobert Norbi /Norbi Update facebook

„Az elmúlt hetekben a csodás internetes publikációk, a divatos gasztrobloggerek aljasan összevágott videókkal és ocsmány, becsmérlő kritikákkal támadták a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját, a szakács Világbajnokot a Teletál és az update1.hu ízeinek szakmai vezetőjét.. Köpködték, hogy ketchup-ot ad az olasz tésztához, de kivágták, hogy friss paradicsommal csinálta és a végén az egyszerű, szegényebb embereknek javasolta a szidott hozzávalót. Köpködték a C-vitaminos desszert miatt, de kivágták amikor előtte elmondja, hogy a vitamint be nem venni akaró gyerekeknek így kell belecsempészni a sütibe. (…) Vannak generációk és van múlt, amit tisztelni kell! Ti is lesztek öregek és lehet nem fogtok akkora életművet letenni, mint Benke László, aki az egyszerű, esetleg szegény embereknek segít. Benne Apáink, Nagyapáink főztjét érezzük amíg lehet. Őket is a sírba gyaláznátok a kis ételükkel az ünnepi asztalnál, hogy nem konfitált bio kacsamellet adott vegán spenóttal? Esetleg mert csak bolti sonkára tellett???? Mélységesen szégyelljétek magatokat! Én megvetlek titeket. Emlékeztek Albert Györgyire? Sírba rugdosta a bulvár, aztán ajvékolva síratta. Undorító. Mi elmentünk Laci Bácsihoz, imádkozunk érte, hogy álljon talpra és főzzön még nekünk! Fördős Zé! Tanulj meg főzni! Részemről csak egy mondat: “Csakazértis Laci Bácsi!”

schobert Norbert Rubint Réka (Fotó: Máté Krisztián)

Norbi kiakadt amiért bántották Benke Laci bácsit (Fotó: Máté Krisztián)

Mint ismert, az utóbbi hetekben több lap is írt Laci bácsiról annak kapcsán, hogy sokan támadták, amiért nem főz korszerűen. Fördős Zé gasztroblogger korábban azt mondta, hogy a „vegetás besameles ámokfutás rettenetes irány”.


A Lokál elsőként írt arról, hogy a 68 éves többszörös világbajnok mesterszakács nem érezte jól magát, ezért orvoshoz ment, aki a vizsgálatok után nem engedte haza. Laci bácsi lapunkon keresztül szeretett volna mindenkit megnyugtatni: meg fog gyógyulni.

– Ezt most nem hiányzott, nagyon nehezen viselem, hogy baj van az egészségemmel – mondta a Lokál megkeresésére Laci bácsi.

-Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam. Problémák merültek fel a vesémmel is, és sajnos más baj is van, amiről nem szeretnék beszélni. Sok vizsgálat vár még rám, és újfajta gyógyszert is kapok majd, mert a régit most elvették. Különböző kezeléseken megyek át, és azt tanácsolták, hogy pihenjek sokat, mert nyugalomra van szükségem. Az viszont már most biztos, hogy két hétig még mindenképpen a kórházban maradok. Be kell vallanom, hogy most eléggé „összeestem” lelkileg, mert nagyon nem számítottam erre. De bízom benne hogy minden jól alakul majd!

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Péntek este az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását a korábban továbbjutott 12 produkció, akik közül a december 20-ai döntőbe a zsűri  juttatja tovább a legjobb négy produkciót.

  • Rekordot döntött A Dal 2020

    Rekordot döntött A Dal 2020

    A magyar könnyűzene letette a voksát, minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására. A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy a műsor készítői jó döntést hoztak azzal, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar dalokat, tehetségeket, értékteremtő produkciókat támogatják.