2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Senkinek nem mutatják meg babáikat Clooneyék

Amal és George Clooney ikrei érkezésének a hírére az egész világ felbolydult. Már évek óta vártuk, és úgy tűnik, igaz a szóbeszéd, miszerint a gyönyörű polgárjogi ügyvéd várandós.

Hiába próbálják takargatni, a sajtó egyre biztosabb Amal várandósságában Fotó: Profimedia, Splash

Hiába próbálják takargatni, a sajtó egyre biztosabb Amal várandósságában /Fotó: Profimedia

Az angol és amerikai sajtó hetek óta találgatja, tényleg gyermekáldás elé néznek-e Clooneyék, most azonban néhány fotón úgy tűnik, mintha gömbölyödne Amal pocakja. A hírt egyelőre senki sem erősítette meg, ahogy azt sem, hogy valóban a hatodik hónapban, ráadásul ikrekkel várandós-e a színész felesége. Külföldön azonban olyannyira fontos téma ez, hogy még a Good Morning Britain című reggeli műsor is vagy negyedórás blokkot szánt a téma kivesézésére.


– Manapság már a legtöbb híresség eladja a babáról készült első fotókat a legtöbbet kínáló magazinnak. Szerintem ezt Amal nem tenné. Esze ágában sincs sem a hírt, sem a képeket megosztani a nagyvilággal, hiszen ez esetben mindenki úgy érzi, köze van az életedhez. George-ban már nem vagyok biztos, hogy így döntene, de ha Amal megálljt parancsol, Clooney belátja majd, hogy nem ellenkezhet – fejtegette Piers Morgan a reggeli műsorban, ahova meghívták Amal sajtósát is, ő azonban, megköszönve a lehetőséget, nem kívánt szerepelni.

A napokban Amal és George Clooney egy nyilvános eseményen is megjelentek, ahol a csontsovány ügyvédnő pocakja nagyobbnak nézett ki a szokásosnál. Másnap pedig egy bő pulóverrel igyekezett eltakarni a hasát, amikor könnyed kiruccanásra indult saját erdőségükben a pár. George azonban kiszúrta a fotósokat és egyből megpróbálta eltakarni a feleségét, a pulcsi azonban épp úgy törik meg Amal hasán, mintha valóban rejtegetné gömbölyödő pocakját. Ráadásul úgy tűnik, George olyannyira beleélte magát a babavárásba, hogy ő is eresztett egy kis pocakot.


Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.