2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Vámos Erika: véget ért a szerelem

A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a  szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

Vámos Erika és volt párja /Fotó: Facebook

Vámos Erika és volt párja /Fotó: Facebook

Már-már szinte hagyomány, hogy Vámos Erika évente kétszer egy hónapot egyedül utazgat a nagyvilágban. Legszívesebben – ahogy nemrég is – Indiában időzött, hogy kicsit feltöltődjön, élményeket gyűjtsön. Egyvalami azonban időközben megváltozott: rátalált a szerelem a csinos műsorvezetőre, új kedvese azonban cseppet sem örült Erika vakmerő szokásának.


– Máté szintén imádja és jól ismeri Indiát, pontosan ezért nagyon féltett engem. De nekem ez a fajta törődés még nagyon új, hiszen értem soha senki nem aggódott, így még nehezen kezeltem ezt a helyzetet – mesélte a Lokálnak Erika, aki időközben szakított párjával.

– Nem igazán volt kinn térerőm, internetkapcsolatom, így elég döcögősen ment a kommunikáció, ami bizony próbára tette a kapcsolatunkat. Az utolsó öt napon nagyon sokat veszekedtünk emiatt, és mélypontra került a kapcsolatunk. Napok óta nem beszélünk, de látok esélyt rá, hogy kibékülünk és ez nem egy végleges szakítás – mondta Erika, akinek eddig nem volt oka kételkedni szerelmükben és Máté elköteleződésében, hiszen míg ő távol volt, kilenc évvel fiatalabb kedvese építkezésbe kezdett, mondván, mire Erika hazatér, egy tágasabb otthon fogadja majd, ahová kényelmesen összeköltözhetnek. Nem beszélve arról, hogy Máté egyetlen perc alatt lépett át azon, hogy Erikának nem lehet saját babája.


– Már az első találkozásoknál felmerült, hogy nem lehet gyerekem, amire Máté egy pillanatig se tekintett problémaként. Azt mondta, szeret, velem akar élni, és készen áll lemondani a saját gyerekről, és örökbe fogadni velem egy kisbabát – emlékezett párja első gesztusaira a tévés, akinek Máté felbukkanásával végre teljesülhetett volna élete legnagyobb álma.vamos erika

– Hét éve várok rá, hogy örökbe fogadhassak egy gyereket, de egyedülálló nőként minden szempontból hátrányban voltam. Bár a várakozási idő pont ennyi, és hamarosan hajadonként is anya lehetnék, Máté betoppanásával még könnyebb és gyorsabb lehetett volna ez a folyamat, főleg ha egy gyűrűvel várt volna haza – mondta keserédesen a csinos szőkeség, aki szakítás helyett leánykérésre számított.

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.