2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Vámos Erika: véget ért a szerelem

A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a  szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

Vámos Erika és volt párja /Fotó: Facebook

Vámos Erika és volt párja /Fotó: Facebook

Már-már szinte hagyomány, hogy Vámos Erika évente kétszer egy hónapot egyedül utazgat a nagyvilágban. Legszívesebben – ahogy nemrég is – Indiában időzött, hogy kicsit feltöltődjön, élményeket gyűjtsön. Egyvalami azonban időközben megváltozott: rátalált a szerelem a csinos műsorvezetőre, új kedvese azonban cseppet sem örült Erika vakmerő szokásának.


– Máté szintén imádja és jól ismeri Indiát, pontosan ezért nagyon féltett engem. De nekem ez a fajta törődés még nagyon új, hiszen értem soha senki nem aggódott, így még nehezen kezeltem ezt a helyzetet – mesélte a Lokálnak Erika, aki időközben szakított párjával.

– Nem igazán volt kinn térerőm, internetkapcsolatom, így elég döcögősen ment a kommunikáció, ami bizony próbára tette a kapcsolatunkat. Az utolsó öt napon nagyon sokat veszekedtünk emiatt, és mélypontra került a kapcsolatunk. Napok óta nem beszélünk, de látok esélyt rá, hogy kibékülünk és ez nem egy végleges szakítás – mondta Erika, akinek eddig nem volt oka kételkedni szerelmükben és Máté elköteleződésében, hiszen míg ő távol volt, kilenc évvel fiatalabb kedvese építkezésbe kezdett, mondván, mire Erika hazatér, egy tágasabb otthon fogadja majd, ahová kényelmesen összeköltözhetnek. Nem beszélve arról, hogy Máté egyetlen perc alatt lépett át azon, hogy Erikának nem lehet saját babája.


– Már az első találkozásoknál felmerült, hogy nem lehet gyerekem, amire Máté egy pillanatig se tekintett problémaként. Azt mondta, szeret, velem akar élni, és készen áll lemondani a saját gyerekről, és örökbe fogadni velem egy kisbabát – emlékezett párja első gesztusaira a tévés, akinek Máté felbukkanásával végre teljesülhetett volna élete legnagyobb álma.vamos erika

– Hét éve várok rá, hogy örökbe fogadhassak egy gyereket, de egyedülálló nőként minden szempontból hátrányban voltam. Bár a várakozási idő pont ennyi, és hamarosan hajadonként is anya lehetnék, Máté betoppanásával még könnyebb és gyorsabb lehetett volna ez a folyamat, főleg ha egy gyűrűvel várt volna haza – mondta keserédesen a csinos szőkeség, aki szakítás helyett leánykérésre számított.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.