EUR: 329,48 Ft
CHF: 301,08 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Nyíregyháza

Szerelmesek lettek a jegesmedvék!

Fütyül a dermesztő hidegre a Nyíregyházi Állatpark jegesmedvepárja, Fiete és Zora. Sőt, a fehér bundás macik most vannak igazán elemükben.

Amióta leesett a hó, sokkal aktívabbak és azóta különös érdeklődést mutatnak egymás iránt. Szerelmesek lettek egymásba, egyre többet játszanak együtt és már aludni is együtt mennek.

Fiete tavaly novemberben érkezett a rostocki állatkertből Nyíregyházára a fajmegőrzési program keretében, és úgy tűnik, nem hiába, hiszen Zorával egyre nagyobb az összhang. Reméljük, hogy hamarosan újabb jegesmaci érkezéséről adhatunk hírt olvasóinknak.

(Fotó: Lokál)

Fiete és Zora szinte össze vannak nőve, mindent együtt csinálnak (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.