EUR: 329,00 Ft
CHF: 299,81 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Nyíregyháza

Szerencsét hoztak a kéményseprők

Szerencsében gazdag, boldog új évet kívánnak a kéményseprők Nyíregyháza minden lakosának. A mesteremberek a hagyományokhoz híven a városházán tettek látogatást az új év első napjaiban, ahol az önkormányzat vezetői fogadták őket. A kéményseprők köszöntése régi hagyomány Nyíregyházán, amit a polgármester szerint meg kell őrizni!

A köszöntőből az is kiderült, jó évet zártak a nyíregyházi kéményseprők, mert csak egyetlen kéménytűz volt 2016-ban a városban. Azt remélik, munkájuknak köszönhetően idén is sikerül minden lakos biztonságát és vagyonát megőrizni.

(Fotó: Lokál)

Dr. Kovács Ferenc polgármester köszöntötte a mesterembereket (Fotó: Lokál)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.