EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Belföld

Szexeljen vele és párjával – kérte 16 éves lányát a biszexuális anya

Szexuális játékokba vonta be 16 éves lányát egy sajószentpéteri nő és annak párja. A miskolci zsaruk a házkutatás során rejtett kamerát és fegyvereket is találtak.

A sajószentpéteri H.-né E. Erika (40) és élettársa a boldvai A. Zoltán Ferenc (42) többször készített a nő 16 éves lányáról meztelen fotókat és különféle szexuális játékokba is bevonták – írta a Zsaru Magazin.


Kovács István Attila őrnagy-Zsaru Magazin

Kovács István Attila őrnagy, a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője (fotó: Zsaru Magazin)

– Információnk szerint a pár többször szervezett bulit miskolci albérletükbe és Boldván lévő tanyájukra, amin a lány és fiatalkorú barátai is részt vettek – mondta a lapnak meg Kovács István Attila őrnagy, a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője. – Ilyenkor aztán rengeteg alkohol fogyott, a fiatalok részéről is, amit a felnőttek nemhogy fékeztek volna, inkább bátorították őket. Majd bódult állapotukat kihasználva a nő lányát és annak barátnőjét is megkörnyékezte a pár. Január 11-én reggel ezért a férfit a miskolci albérletben, H.-né E. Erikát pedig munkahelyén elfogtuk. A házkutatás során lefoglaltunk több külső merevlemezt. Észrevettük, hogy az egész lakást bekamerázták. A felvevők többsége jól látható helyen volt, a fürdőszobában azonban a kádtöltő csaptelep alá egy mindössze 5 milliméter átmérőjű rejtett kamerát szereltek. Ezt a nő telefonján lévő alkalmazással lehetett elindítani és bár későbbi kihallgatásukon a pár azt állította, csak saját szexuális vágyaik kiélésére használták, a nő telefonján találtunk több fotót és videót is a meztelen lányáról. Erre reagálva H.-né E. Erika azt mondta, hogy ez lehet, hogy egy hétköznapi ember számára furcsa, de biszexuálisként ő inkább barátnőként gondol a lányára. A. Zoltán Ferenc pedig azzal védekezett, hogy azért indították el a felvétel akkor is, amikor a 16 éves lány volt a fürdőben, mert féltek, hogy a szerintük sátánista barátja feláldozza.

miskolc-szexkamera-Zsaru Magazin

– Az eljárás során kirendelt törvényes képviselő jelenlétében kihallgattuk H.-né E. Erika lányát, aki elmondta, hogy anyja és annak barátja gyakran közeledett felé szexuálisan, illetve kérték, hogy hármasban bújjanak ágyba. Emellett az egyik barátnőjének is tettek hasonló ajánlatot. H.-né E. Erikát és A. Zoltán Ferencet kiskorú veszélyeztetése bűntettével és szeméremsértés vétségével gyanúsítjuk.


Fegyvereket is találtak

A miskolci lakásban és A. Zoltán boldvai tanyáját is átfésülték a nyomozók, ahol fegyverekre is bukkantak. E mellett aknavető csövet és géppisztolyt, valamint egy 152 mm-es repeszromboló tüzérségi lövedéket is találtak a házban és környékén.

miskolc-fegyver-Zsaru Magazin

Fotó: Zsaru Magazin

 

Kapcsolódó Cikkek