2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Belföld

Szidalmaztak, majd leütöttek egy nőt a 9-es buszon – Videó!

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit és nőt, akik Budapesten a 9-es buszon szidalmaztak, majd megütöttek egy utast – írja a Police.hu

Az elkövetők szerdán nem sokkal éjfél előtt az egyik utas köré ültek és fenyegetően szidalmazták őt a 9-es buszon. A sértett előre ment a buszsofőrhöz, hogy megkérje, álljon meg, valamint hívjon rendőrt. A férfi és a nő azonban utána ment a busz elejébe, majd tovább folytatta a szidalmazást. Amikor a busz megállt a Kőbányai út és Hungária körút kereszteződésénél lévő megállónál, a férfi megütötte a nőt, majd a társa is bántalmazta a sértettet, aki közben a földre esett. A támadók ezután leszálltak a buszról és a Népliget irányába távoztak.


Az elkövetőkről a busz kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Kapcsolódó Cikkek