EUR: 329,48 Ft
CHF: 299,36 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Szombathely

Szombathelyen született az év első vasi babája

Nyugalomban telt 2016 utolsó éjszakája a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház  szülészeti osztályán, egészen másnap kora délutánig kellett várni, hogy megszülessen az új év első babája.

Varga Anna 13.25-kor látta meg a napvilágot, a kiírt dátumhoz képest bő két héttel előbb érkezett. Egész Vas megyében ő született elsőként 2017-ben. Anna egy gencsapáti házaspár első gyermeke, nagyon várta már a család. Utána nem sokkal még ketten születtek Szombathelyen az év első napján.

Fotó:CSG

Varga Anna az újév első vasi babája Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.