EUR: 303,21 Ft
CHF: 267,13 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Külföld

Szörnyű! Agyonlőttek egy színészt forgatás közben

Lelőttek egy fiatal színészt a Blis n Eso ausztrál hiphopegyüttes videoklipjének forgatása közben a queenslandi Brisbane-ben hétfőn – közölte a helyi rendőrség.

A 28 éves Johann Ofnert a Brooklyn Standard nevű brisbane-i bárban lőtték mellkason, miközben a jelenet forgatókönyve szerint egyszerre több lőfegyvert sütöttek el. A kiérkező mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel, a férfi belehalt sérüléseibe.

Rajta kívül senki nem sebesült meg – mondta el a helyi médiának Tom Armitt nyomozó, aki hozzátette, egyelőre nem tudják, milyen fegyvereket sütöttek el, és azt sem, éles vagy vaktöltény volt-e bennünk, ezt a nyomozás fogja kideríteni.

A zenekar menedzsmentje közleményt adott ki, amely szerint a Blis n Eso tagjai nem voltak a helyszínen, amikor a baleset történt.

A 2000-ben alapított zenekar az egyik legismertebb hiphopformáció Ausztráliában, hatodik albumuk idén kerül piacra. A baleset idején a Friends Like You című daluk klipjét készítették.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vérbe borítja Európát a terror

    Vérbe borítja Európát a terror

    Egy magyar nő is megsérült a barcelonai, legalább 14 halálos áldozattal járó terrortámadásban, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára. Később újabb merénylet következett a katalóniai Ripollban, ahol a rendőrök öt terroristával végeztek.

  • Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    A spanyolországi merényletek elkövetéséért felelős terrorsejt számos pokolgépes merényletet készített elő, 120 butánggázpalackot a rendőrség megtalált egy alcanari házban – jelentette be Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök vasárnap.